Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Ardeiul de vară și tocană de pește ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 482 calorii, 39G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $5.76 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de creveți, file de cambulă, ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă de la BBC Good Food are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Tocană de pește de vară cu rouille, Tocană de vară indiană: dovlecei de nucă, nucă de cocos și tocană de linte, și Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.