Ardei De Lămâie-Pui De Fermă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu piper de lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 327 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți unt, pansament obișnuit de fermă, pesmet panko cu ardei de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piper negru freca degetele de pui cu ferma de iaurt grecesc, și Pui cu ardei de lămâie cu usturoi – faceți pui cu usturoi ușor la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°. tapetați foaia de biscuiți cu folie; pulverizați folia cu spray de gătit. Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/2 inch grosime.
În castron de mică adâncime, locul pansament. Înmuiați puiul în pansament; înveliți uniform cu pesmet.
Coaceți 10 minute. Întoarceți puiul; coaceți cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când sucul de pui este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (165F) și acoperirea este maro auriu deschis.