Ardei Alb Crincalme Brincoll cu compot de smochine și Prune
Ardeiul alb Crincormme Brincormull cu compot de smochine și Prune este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 617 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de jumătate și jumătate, zahăr, prune uscate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, White Russian Crema De Zahar Ars, și Ciocolata alba crema de zahar ars.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie grea. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți ușor până când smochinele și prunele sunt moi, aproximativ 10 minute. Se răcește ușor compotul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Compot
Prune Uscate
Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați în castron mic. (Compotul se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Compot
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. Aranjați șase ramekine de 3/4 cană sau cupe cu cremă în tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cuptor
2
Combinați smântâna, jumătate și jumătate și piperul într-o cratiță medie grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Aduceți amestecul de cremă la foc mic la foc mediu. Acoperiți; puneți deoparte 10 minute pentru a se abate. Aruncați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Fasole De Vanilie
Piper
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Bateți gălbenușurile de ou și 1/2 cană de zahăr într-un castron mediu pentru a amesteca. Treceți treptat în amestecul de cremă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Împărțiți crema între ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Coaceți cremele până când sunt așezate în centru, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți cremele din apă; la frigider neacoperit până la rece, aproximativ 2 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
8
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
9
Presărați 1 1/2 lingurițe cristale de zahăr brut deasupra fiecărei cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brut
Cremă
10
Așezați cremă pe o foaie mică de copt și fierbeți până când zahărul se topește și se rumeneste, foaia rotativă pentru rumenire uniformă, aproximativ 3 minute. Puneți la frigider cremele neacoperite până când toppingul se întărește, cel puțin 1 oră și până la 3 ore.