Ardei Alb Crincalme Brincoll cu compot de smochine și Prune
Ardeiul alb Crincormme Brincormull cu compot de smochine și Prune este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 617 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de jumătate și jumătate, zahăr, prune uscate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, White Russian Crema De Zahar Ars, și Ciocolata alba crema de zahar ars.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie grea. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți ușor până când smochinele și prunele sunt moi, aproximativ 10 minute. Se răcește ușor compotul.
Transferați în castron mic. (Compotul se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. Aranjați șase ramekine de 3/4 cană sau cupe cu cremă în tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Combinați smântâna, jumătate și jumătate și piperul într-o cratiță medie grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Aduceți amestecul de cremă la foc mic la foc mediu. Acoperiți; puneți deoparte 10 minute pentru a se abate. Aruncați fasolea de vanilie.
Bateți gălbenușurile de ou și 1/2 cană de zahăr într-un castron mediu pentru a amesteca. Treceți treptat în amestecul de cremă caldă.
Împărțiți crema între ramekins.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins.
Coaceți cremele până când sunt așezate în centru, aproximativ 35 de minute.
Scoateți cremele din apă; la frigider neacoperit până la rece, aproximativ 2 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Presărați 1 1/2 lingurițe cristale de zahăr brut deasupra fiecărei cremă.
Așezați cremă pe o foaie mică de copt și fierbeți până când zahărul se topește și se rumeneste, foaia rotativă pentru rumenire uniformă, aproximativ 3 minute. Puneți la frigider cremele neacoperite până când toppingul se întărește, cel puțin 1 oră și până la 3 ore.