Aripile de pui Burn-your-Fingers ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 736 calorii. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână sos de soia, piper, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Arde-Degetele Aripi De Pui, Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), și Brown Butter Old Bay Wings (aka cele mai bune aripi de pui vreodată!).
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, amestecați scallions cu usturoiul, ghimbirul, hamsiile și ardeiul roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Hamsii
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Adăugați zahărul brun, sosul de soia, uleiul, piperul negru și sarea; amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Sifon Crema Dietetica
6 Chifle Cu Susan, împărțite
(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Adăugați sucul de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
4
Faceți mici tăieturi pe părțile cărnoase ale aripilor de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
5
Întindeți aripile în 2 tigăi foarte mari și turnați marinada deasupra. Frecați marinada în aripi. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Aranjați aripile într-un singur strat pe foi de copt mari, Unse, cu margini; se toarnă deasupra orice marinată rămasă. Prăjiți aripile pe cât mai multe rafturi, rotind tigăile, timp de 1 oră, sau până când aripile sunt profund rumenite și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Serviți conductele fierbinți.
9
Recomandare de vin: încercați un Viognier ușor, fructat, cum ar fi McDowell din California din 1997 sau Georges Duboeuf Vin de Pays de l ' Ardche din Franța din 1997, pentru un contrast răcoritor cu zing-ul acestor aripi.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.