Arctic Garden Studio

Arctic Garden Studio
Arctic Garden Studio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $9.25 pe portie, această rețetă acoperă 72% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 144g de proteine, 200g de grăsime, și un total de 4383 calorii. Această rețetă servește 3. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de apă, glazură de unt de arahide cu ciocolată, unt de arahide neted și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până arahide ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes cu banane cu unt de arahide cu ciocolată bătută Ganache cu unt de arahide ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Muffins de afine din grădina arctică, Studioul, o sobă Bertazzoni și lasagna bunicii, și Prânz de ajutor pentru bucătărie la studioul nostru și glazură elvețiană de bezea.

Instrucțiuni

1
Îi promit lui David de doi ani că îi voi face un tort de ziua de casă. Primul an a fost o chestiune de logistică și pur și simplu nu am avut unde să coace unul, așa că am cumpărat un tort perfect bun de la o brutărie din Victoria și am promis că voi face un tort "adevărat" mai târziu. Ei bine, până în martie trecută (luna lui de naștere) încă nu-i făcusem tortul din anul precedent. Deci, știam că va trebui să fac unul sigur. Apoi a avut loc dezastrul, tortul pe care l-a ales a fost un eșec total. El a vrut acele prăjituri de lavă topită cu ciocolată. Ei bine, de fapt a vrut tortul pe care îl făcea mama lui, dar asta este o altă poveste pentru o altă postare. Oricum... prăjiturile de lavă au fost problematice, deoarece ar trebui să așteptați să se întărească în frigider înainte de a le coace și bine...Torturile de ziua lui David au fost o mare mizerie! Deci, se pare că acum îi datorez două prăjituri de ziua de naștere și, dacă nu mă urc, trei în martie. Când unul dintre colegii mei a adus acest tort de ciocolată cu unt de arahide pe care prietena lui îl făcuse pentru o recepție la serviciu, am știut că va fi tortul perfect pentru unul dintre prăjiturile de ziua lui David. El a lăsat prietena lui știu și ea ma îndreptat spre bucătărie lovit pentru reteta. Weekendul trecut am copt prăjiturile și, ca toată lumea, am avertizat că sunt incredibil de moi. De asemenea, știam că probabil nu suntem la înălțimea versiunii cu 3 straturi, așa că am făcut doar două straturi și câteva cupcakes. Le-am învelit în plastic și le-am pus la congelator. Aseară, când am ajuns acasă de la serviciu, am făcut glazura. După cină am scos prăjiturile din congelator și am întins glazura. Acest lucru părea să funcționeze foarte bine ca am avut nici una dintre problemele firimituri pe care alte persoane au menționat. Singura problemă pe care am avut-o este că odată ce glazura a fost aprinsă, am vrut cu adevărat să mâncăm acest tort. Abia am reușit să fac o fotografie. Deci, am sărit peste ganache cu totul. Dacă am fost de a lua acest tort somwhere mi-ar folosi, probabil, un pic ganache pentru decorare, dar nu aproape la fel de mult ca ciocolata unt de arahide Tort post pe Bucătărie Smitten. Deși este o imagine frumoasă, acest tort este cu adevărat bogat fără ganache și cred că ar putea fi doar peste partea de sus pentru noi. Deci, în cele din urmă cred că am un tort de ziua de naștere în jos, unul pentru a merge! La Mulți Ani David! Vă mulțumim pentru a fi atât de pacient!Tort De Ciocolată Cu Unt De Arahide Din Bucătăria Lovită
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Face o prăjitură cu trei straturi de 8 inci; servește 12 până la 162 de căni de făină universală 2 1/2 căni de zahăr3 / 4 cană de pudră de cacao neîndulcită, de preferință proces olandez2 lingurițe de bicarbonat de sodiu1 linguriță de sare1 cană de ulei vegetal neutru, cum ar fi canola, soia sau amestec de legume1 cană de smântână1 1/2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao NeîndulcităPudră De Cacao Neîndulcită
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți fundul și părțile laterale ale a trei torturi rotunde de 8 inci. Tapetați fundul fiecărei tigaie cu o rundă de pergament sau hârtie cerată și ungeți hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Cernem făina, zahărul, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți pentru a le combina bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați uleiul și smântâna și amestecați pentru a amesteca. Bateți treptat în apă. Se amestecă oțetul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Bateți ouăle și bateți până se omogenizează bine. Răsturnați părțile laterale ale bolului și asigurați-vă că aluatul este bine amestecat. Împărțiți între cele 3 tigăi de tort pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când un tester de tort sau o scobitoare de lemn introdusă în centru iese aproape curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Lăsați să se răcească în tigăi timp de aproximativ 20 de minute. Inversați pe rafturi de sârmă, îndepărtați cu grijă căptușelile de hârtie și lăsați să se răcească complet. (Deb Notă: Aceste prăjituri sunt foarte, foarte moi. Le-am găsit mult mai ușor de lucrat după ce le-am întărit în congelator timp de 30 de minute. Se vor dezgheța rapid odată asamblate. Te vei bucura că ai făcut asta, crede-mă.)
10
Pentru a îngheța tortul, așezați un strat, cu partea plată în sus, pe un suport pentru tort sau pe o farfurie mare de servire.
11
Răspândiți 2/3 cană ceașcă de unt de arahide glazură uniform peste partea de sus. Repetați cu următorul strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Așezați ultimul strat deasupra și înghețați partea superioară și părțile laterale ale tortului cu glazura rămasă. (Deb nota 1: Realizarea unui strat de firimituri de înghețun strat subțire care leagă firimiturile întunecate de tort, astfel încât acestea să nu apară în stratul final de glazură exteriorăeste o idee grozavă pentru acest tort sau oricare cu un tort întunecat și glazură de culoare mai deschisă. După ce vă mascați tortul, lăsați-l să se răcească timp de 15 până la 30 de minute până când este ferm, apoi folosiți restul de glazură pentru a crea o acoperire finală netedă. Deb Nota 2: Odată ce tortul este complet înghețat, ajută să-l răciți din nou și să-l lăsați să se întărească. Cu cât glazura cu unt de arahide este mai rece și mai setată, cu atât veți obține un efect de picurare mai bun din glazura cu unt de arahide cu ciocolată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
13
Pentru a decora cu ciocolata
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
14
Glazura cu unt de arahide, puneți placa de tort pe o foaie mare de copt pentru a prinde orice picături. Pur și simplu turnați glazura peste partea superioară a tortului și, folosind o spatulă offset, întindeți-o uniform deasupra doar până la margini, astfel încât să curgă pe părțile laterale ale tortului în picături lungi. Dați-l la frigider, neacoperit, timp de cel puțin 30 de minute pentru a permite glazura și glazura să se stabilească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Creveți SotațiCreveți Sotați
15
Scoateți aproximativ 1 oră înainte de servire. Decorați blatul cu arahide tocate fragile.Glazură De Unt De Arahide
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
16
Face aproximativ 5 căni 10 uncii cremă de brânză, la temperatura camerei 1 băț (4 uncii) unt nesărat, la temperatura camerei 5 căni zahăr cofetari, cernut 2/3 cană unt de arahide neted, de preferință o marcă comercială (deoarece uleiul nu se separă)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide CremosUnt De Arahide Cremos
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Unt NesăratUnt Nesărat
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
17
Într-un castron mare cu un mixer electric, bateți crema de brânză și untul până când sunt ușoare și pufoase. Adăugați treptat zahărul cofetarilor câte 1 cană, amestecând bine după fiecare adăugare și răzuind des părțile laterale ale bolului. Continuați să bateți cu viteză medie până când este ușor și pufos, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Adăugați untul de arahide și bateți până se amestecă bine.Glazură De Unt De Arahide Cu Ciocolată
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
19
Face aproximativ 1 1/2 cană 8 uncii de ciocolată dulce, tăiată grosolan3 linguri unt de arahide neted2 linguri sirop de porumb ușor1 / 2 cană jumătate și jumătate
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
20
În partea de sus a cazanului dublu d sau într-un castron așezat peste apă fierbinte, combinați ciocolata, untul de arahide și siropul de porumb. Gatiti, batand des, pana cand ciocolata se topeste si amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
21
Se ia de pe foc și se amestecă în jumătate și jumătate, bătând până se omogenizează. Utilizați în timp ce este încă cald.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath Barmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet1Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți fundul și părțile laterale ale a trei torturi rotunde de 8 inci. Tapetați fundul fiecărei tigaie cu o rundă de pergament sau hârtie cerată și ungeți hârtiaPreîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți fundul și părțile laterale ale a trei torturi rotunde de 8 inci. Tapetați fundul fiecărei tigaie cu o rundă de pergament sau hârtie cerată și ungeți hârtia2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciocolată seimsweet, tocată grosierciocolată seimsweet, tocată grosier1Ceapa galbena medie, tocatazahăr pentru cofetării, cernutzahăr pentru cofetării, cernut23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsirop de porumb ușorsirop de porumb ușor2831 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cremă de brânză, la temperatura camereicremă de brânză, la temperatura camerei2crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiljumătate și jumătatejumătate și jumătate2Se ia de pe foc și se amestecă în jumătate și jumătate, bătând până se omogenizează. Utilizați în timp ce este încă caldSe ia de pe foc și se amestecă în jumătate și jumătate, bătând până se omogenizează. Utilizați în timp ce este încă cald1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilarahide tocate grosier fragilarahide tocate grosier fragil2Adăugați untul de arahide și bateți până se omogenizează bineAdăugați untul de arahide și bateți până se omogenizează bine3creveți și cu veneGlazură De Unt De Arahide Cu CiocolatăGlazură De Unt De Arahide Cu Ciocolată1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt de arahide neted, de preferință o marcă comercială (deoarece uleiul nu se separă)unt de arahide neted, de preferință o marcă comercială (deoarece uleiul nu se separă)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt de arahide netedunt de arahide neted2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.lipiți untul nesărat, la temperatura camereilipiți untul nesărat, la temperatura camerei1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpudră de cacao neîndulcită, de preferință proces olandezpudră de cacao neîndulcită, de preferință proces olandez1Oreos dublu umplut(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei vegetal neutru, cum ar fi canola, soia sau amestecul de legumeulei vegetal neutru, cum ar fi canola, soia sau amestecul de legume3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmoțet alb distilatoțet alb distilat3creveți și cu venedin bucătăria lovitădin bucătăria lovită
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista