Arbust De Piersic-Ghimbir
Arbustul de piersici-ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.67 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 349 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ghimbir, piersici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 120 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Arbust De Piersici Cu Ghimbir, Arbust De Piersici, și Arbust De Piersici Mocktail pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți gropile din piersici și amestecați într-un castron de dimensiuni medii.
Adăugați zahărși ghimbir, amestecați bine. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Apăsați amestecul de piersici printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron curat de dimensiuni medii. Aruncați solidele de piersici.
Adăugați ambele oțeturi la sucurile de piersici.
Se toarnă prin pâlnie în sticlă curată. Sigilați sticla și agitați energic. A se păstra la frigider timp de 3 până la 5 zile, agitând periodic pentru a ajuta la dizolvarea zahărului. Odată ce zahărul s-a dizolvat, serviți cu seltzer sau rom alb. Arbustul poate fi păstrat timp de câteva luni în frigider.