Arbust De Cidru Fiert

Arbust De Cidru Fiert
Arbustul de cidru fiert ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 5. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 470 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar, bețișoare de scorțișoară, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cidru fiert, Cidru Fiert, și Cidru Roșu Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, combinați zahărul, scorțișoara, fasolea de vanilie, cuișoarele, ienibaharul și cardamomul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se pune la foc mare. Odată ce zahărul începe să se topească și să se caramelizeze ușor pe alocuri, amestecați ocazional pentru a asigura o caramelizare oarecum uniformă și o oarecare prăjire a condimentelor. Odată ce zahărul este topit și caramelul are aproape culoarea siropului de arțar, scoateți-l de pe foc și adăugați cu grijă cidru, apoi oțet, ghimbir, mere și coji de citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
3
Întoarceți oala la căldură, aducând la foc mic la foc mediu. Se amestecă ocazional. Odată ce tot zahărul s-a topit înapoi, scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei înainte de a apăsa printr-o strecurătoare cu plasă fină. Păstrați la rece, agitând ușor înainte de utilizare, deoarece arbuștii tind să se separe puțin în depozit. Păstrează cel puțin o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții5
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista