Arbust De Cidru Fiert
Arbustul de cidru fiert ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 5. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 470 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar, bețișoare de scorțișoară, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cidru fiert, Cidru Fiert, și Cidru Roșu Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, combinați zahărul, scorțișoara, fasolea de vanilie, cuișoarele, ienibaharul și cardamomul.
Se pune la foc mare. Odată ce zahărul începe să se topească și să se caramelizeze ușor pe alocuri, amestecați ocazional pentru a asigura o caramelizare oarecum uniformă și o oarecare prăjire a condimentelor. Odată ce zahărul este topit și caramelul are aproape culoarea siropului de arțar, scoateți-l de pe foc și adăugați cu grijă cidru, apoi oțet, ghimbir, mere și coji de citrice.
Întoarceți oala la căldură, aducând la foc mic la foc mediu. Se amestecă ocazional. Odată ce tot zahărul s-a topit înapoi, scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei înainte de a apăsa printr-o strecurătoare cu plasă fină. Păstrați la rece, agitând ușor înainte de utilizare, deoarece arbuștii tind să se separe puțin în depozit. Păstrează cel puțin o lună.