Arancină de citrice cu brânză Pecorino

Arancină de citrice cu brânză Pecorino
Citrus arancine cu brânză Pecorino ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 105 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coajă de lămâie, semințe de fenicul, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Arancină de citrice cu brânză Pecorino, Citrus Arancine, și Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul cu ulei într-o oală mare și greacăldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați șalotă și saut până lamoale, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3
Adăugați orez, presărațicu 1 linguriță de sare și amestecați până când orezulîncepe să devină translucid, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Adăugați vin și gătiți până se absoarbe, amestecândadesea, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați 1/2 cană bulionși fierbeți, amestecând des,până se absoarbe, aproximativ 3 minute. Continuați să adăugați bulion, 1/2 cană la un moment dat, până când risotto este cremos șiorezul este fraged, amestecând des și lăsând să se absoarbă de fiecare dată înainte de a adăuga mai mult, aproximativ 25 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
6
Scoateți risotto de pe foc.
7
Se amestecă fennelpollen și toate cojile de citrice. Condimentează cupiper și mai multă sare, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Răspândiți risotto pe o foaie mare de copt cu ramăși se răcește complet, aproximativ 1 oră.
9
Puneți brânza într-un castron mic. Bateti oualeși lapte într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Puneți panko înun alt castron mediu. Folosind mâinile ude, formați 1 risotto cu lingură îngrămădită în bilă; includeți 1 cub de brânză în orez. Dip riceball în amestec de ou, apoi în firimituri laacoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Așezați pe o foaie de copt curată.Repetați cu risotto rămas, brânză șiacoperire. Acoperiți cu folie de plastic și foaie de chillon cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
12
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
13
Așezați o foaie de copt mai mareîmprăștiată în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
14
Se toarnă suficient ulei într-o cratiță mare și grea pentru a ajunge la adâncimea de 1 1/2 inci. Atașați termometrul de prăjit adâncîn partea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
15
Ulei de căldură peste mediu-marecăldură la 340 F la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
16
Adăugați 4 până la 5 arancinela un moment dat; prăjiți până se rumenesc și crocant,reglând căldura pentru a menține temperatura,aproximativ 5 minute.
17
Transferați în foaia de coptîn cuptor pentru a se menține cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
18
Mound arancine pe platou.
19
Garnisiți cupene de citrice, dacă doriți, și serviți fierbinte.
20
* Un condiment extras din plante de fenicul sălbatic; disponibil la magazinele specialty foods și fromzingermans.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
21
** Disponibil în secțiunea Asian foods ofunele supermarketuri și pe piețele asiatice.
1
Această rețetă necesită
2
Brânză Brinata sau Etorki. Brinata este un fel specific de pecorino fresco, o brânză freshsheep ' s-mik care este mai blândă și mai moale decât Pecorino Toscanoor Pecorino Romano. Căutați pecorino fresco la magazinul dvs. local de brânzeturi sau cumpărați-l online de la murrayscheese.com. Etorki este o brânză cu lapte de oaie din regiunea Bascădin Franța. Are o textură moale și o aromă dulce și delicată. Etorki este disponibil la cheeseshops și online de la igourmet.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista