Arancină de citrice cu brânză Pecorino
Citrus arancine cu brânză Pecorino ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 105 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coajă de lămâie, semințe de fenicul, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Arancină de citrice cu brânză Pecorino, Citrus Arancine, și Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul cu ulei într-o oală mare și greacăldură medie.
Adăugați șalotă și saut până lamoale, aproximativ 4 minute.
Adăugați orez, presărațicu 1 linguriță de sare și amestecați până când orezulîncepe să devină translucid, 3 până la 4 minute.
Adăugați vin și gătiți până se absoarbe, amestecândadesea, aproximativ 3 minute.
Adăugați 1/2 cană bulionși fierbeți, amestecând des,până se absoarbe, aproximativ 3 minute. Continuați să adăugați bulion, 1/2 cană la un moment dat, până când risotto este cremos șiorezul este fraged, amestecând des și lăsând să se absoarbă de fiecare dată înainte de a adăuga mai mult, aproximativ 25 de minute în total.
Scoateți risotto de pe foc.
Se amestecă fennelpollen și toate cojile de citrice. Condimentează cupiper și mai multă sare, dacă se dorește.
Răspândiți risotto pe o foaie mare de copt cu ramăși se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Puneți brânza într-un castron mic. Bateti oualeși lapte într-un castron mediu.
Puneți panko înun alt castron mediu. Folosind mâinile ude, formați 1 risotto cu lingură îngrămădită în bilă; includeți 1 cub de brânză în orez. Dip riceball în amestec de ou, apoi în firimituri laacoperă.
Așezați pe o foaie de copt curată.Repetați cu risotto rămas, brânză șiacoperire. Acoperiți cu folie de plastic și foaie de chillon cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Așezați o foaie de copt mai mareîmprăștiată în cuptor.
Se toarnă suficient ulei într-o cratiță mare și grea pentru a ajunge la adâncimea de 1 1/2 inci. Atașați termometrul de prăjit adâncîn partea tigaiei.
Ulei de căldură peste mediu-marecăldură la 340 F la 350 F.
Adăugați 4 până la 5 arancinela un moment dat; prăjiți până se rumenesc și crocant,reglând căldura pentru a menține temperatura,aproximativ 5 minute.
Transferați în foaia de coptîn cuptor pentru a se menține cald.
Mound arancine pe platou.
Garnisiți cupene de citrice, dacă doriți, și serviți fierbinte.
* Un condiment extras din plante de fenicul sălbatic; disponibil la magazinele specialty foods și fromzingermans.com.
** Disponibil în secțiunea Asian foods ofunele supermarketuri și pe piețele asiatice.
Brânză Brinata sau Etorki. Brinata este un fel specific de pecorino fresco, o brânză freshsheep ' s-mik care este mai blândă și mai moale decât Pecorino Toscanoor Pecorino Romano. Căutați pecorino fresco la magazinul dvs. local de brânzeturi sau cumpărați-l online de la murrayscheese.com. Etorki este o brânză cu lapte de oaie din regiunea Bascădin Franța. Are o textură moale și o aromă dulce și delicată. Etorki este disponibil la cheeseshops și online de la igourmet.com.