Arancini De Roșii-Busuioc

Arancini De Roșii-Busuioc
Tomato-Basil arancini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 93 de cenți pe porție. O porție conține 709 calorii, 7g de proteine, și 69G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica ceapa, supa de pui, vin, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Arancini de ciuperci cu sos de roșii prăjite, Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii, și Stive de roșii de vinete și moștenire la grătar cu busuioc și Coulis de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare largă sau cuptor olandez la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
3
Adăugați orezul, sarea măsurată și piperul măsurat și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand continuu cu o lingura de lemn si asigurandu-va ca razuiti fundul tigaiei, pana cand orezul incepe sa crape, aproximativ 1 pana la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
4
Adăugați vinul și gătiți, amestecând ocazional, până când tot lichidul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
5
Adăugați bulionul și apa, amestecați pentru a combina și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, până când orezul este complet fraged și gătit, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
OrezOrez
6
Scoateți oala de pe foc și amestecați Parmigiano-Reggiano și roșiile uscate la soare. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Sare și PiperSare și Piper
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Transferați risotto-ul pe o foaie de copt cu margini și întindeți-l într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Lăsați să stea până se răcește la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se răcește, cel puțin 2 ore sau peste noapte.Pentru umplutură: când sunteți gata să începeți prăjirea, aruncați porții de 1/4 cană din risotto răcit pe o a doua foaie de copt (nu trebuie să fie bile perfect formate); pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Combinați mozzarella și busuiocul într-un castron mediu. Măsurați porțiuni de 1 lingură din amestec, formați-l în bile compacte cu degetele și așezați-le pe o suprafață de lucru sau pe o farfurie mare. (Ar trebui să aveți același număr de bile de orez și bile de umplere.) Pregătiți un castron mic cu apă. Umezindu-vă mâinile cu apă, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea, Așezați 1 porție de risotto în palmă și apăsați-o într-o pastă lată de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
BusuiocBusuioc
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Așezați 1 porție din amestecul de mozzarella în centrul tortului și înfășurați risotto-ul strâns în jurul său pentru a-l închide complet, formând o bilă netedă și compactă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
FolieFolie
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu, la foc mediu-mare, până când ajunge la 300 km F pe un termometru pentru prăjit/bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Încălziți cuptorul la 275 F și aranjați un suport în mijloc. Puneți o grătar peste o foaie de copt; pune deoparte.Între timp, Așezați făina într-un castron mediu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BolBol
CuptorCuptor
3
Așezați ouăle într-un al doilea castron mediu și bateți ușor cu o furculiță pentru a le rupe. În cele din urmă, așezați pesmetul într-un al treilea castron mediu.Lucrând cu 1 bilă de risotto la un moment dat, rotiți-o în făină până când este acoperită ușor, atingând orice exces. Apoi înmuiați-l în ouă, lăsând orice exces să picure. În cele din urmă, rulați-l în pesmet până când este acoperit uniform. Întoarceți-l pe foaia de copt și repetați cu bilele de risotto rămase.Când uleiul este gata, adăugați 5 bile pane și prăjiți, întorcându-se ocazional, până se rumenesc peste tot și brânza din mijloc se topește, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante sau un păianjen, scoateți arancini pe grătar și introduceți-l în cuptor. Repetați cu bilele rămase pane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
RolaRola
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BolBol
CuptorCuptor
4
Se servește imediat cu Roșia încălzită sau sosul marinara.Asocierea băuturilor: Nino Franco Prosecco. "Cremos și crocant cu un pop de aciditate" este o frază care poate descrie atât Arancini, cât și vinul, motiv pentru care merg atât de bine împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
ProseccoProsecco
TomateTomate
VinVin
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții30
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista