Arahide Fragile
Arahide fragile necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 17 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 139 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, alune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Batoane de prăjituri fragile cu arahide cu glazură de unt de arahide, Arahide Fragile, și Mama ' s cel mai bun arahide fragil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați mai multe foi de folie pentru a lingura arahidele fierbinți fragile.
Într-o tigaie mare amestecați zahărul, siropul și apa împreună. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand regulat.
Se încălzește până când amestecul are o consistență tare.
Se încălzește la 250 până la 265 grade F (121 până la 129 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop căzut în apă rece formează o bilă rigidă. Dacă nu dețineți un termometru pentru bomboane, țineți ocazional lingura deasupra amestecului, permițându-i să picure lingura. Când amestecul este în stadiul de minge tare, acesta va 'păr' de pe lingură atunci când cade, arătând ca o pânză de păianjen limpede.
Odată ce amestecul este la consistența mingii dure, adăugați arahide crude. (Vor apărea puțin.) Când amestecul începe să devină maro deschis, ca și cum ar începe să ardă, scoateți-l din aragaz.
Adăugați sifon și amestecați.
Scoateți bucățile de mărimea mușcăturii pe folie descheiată, amestecând constant între fiecare cuplu de bucăți.
Amestecul poate fi, de asemenea, turnat pe folie descheiată ca o bucată mare și rupt în bucăți mai mici odată răcit.