Arahide Chile prăjite picante și Pepitas
Picant prăjită Chile arahide și Pepitas este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 226 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr brun, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă de morcov-ghimbir cu unt de Chile și arahide prăjite, Legume rădăcinoase prăjite cu Pepitas picante și cremă de hrean Fraiche, și Arahide Chile.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Amestecați alunele și untul topit într-un castron mediu.
Se amestecă împreună zahăr brun și următoarele 3 ingrediente.
Adăugați la amestecul de arahide, aruncând în strat.
Așezați alunele într-un singur strat pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc, amestecând o dată.
Scoateți din cuptor și amestecați semințele de dovleac. Se răcește complet în tigaie pe o grătar (aproximativ 20 de minute).