Slow Cooker Venison Stroganoff ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 591 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ceapă, bulion de vită, carne de tocană de vânat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Aragaz Lent Carne De Vânat Chili, Tocană De Vânat Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vânat Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați cuburile de vânat și prăjiți pe toate părțile până se rumenesc bine, apoi puneți-le într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Adăugați frunza de dafin, ceapa și ciuperca în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Ciuperci
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Se toarnă bulionul de vită și se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Bulion De Vită
5
Setați aragazul lent la scăzut și gătiți timp de 8 până la 10 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
6
Adăugați tăiței și apă sau bulion suplimentar de vită, dacă este necesar. Acoperiți și gătiți timp de 30 de minute. Odată ce tăiței sunt gata, amestecați smântâna și serviți.