Aragaz Lent Unt De Mere
Nevoie de un condiment fără gluten și vegan? Untul de mere cu aragaz lent ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 120 de porții cu 43 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 32 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, zahăr, mere granny smith și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Aragaz Lent Unt De Mere, aragaz lent unt de mere, și Aragaz Lent Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți, miez și tăiați merele în chipsuri mici. Puneți toate ingredientele într-un aragaz lent și amestecați. Acoperiți și gătiți la foc mic peste noapte, aproximativ 8 până la 10 ore.
Scoateți capacul, amestecați și gustați.
Adăugați mai multe condimente sau zahăr, dacă doriți. Continuați să gătiți încă câteva ore, neacoperite, până când o parte din lichid este redusă și untul s-a fiert puțin.
Se toarnă în borcane sterilizate și se dă la frigider.
Serviți peste biscuiți fierbinți, pâine prăjită, biscuiți sau pur și simplu mâncați-l din borcan dacă nimeni nu se uită!