Friptura de porc trasă cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 376 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână usturoi, muștar, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, Carne de porc la BlogHer Food 2013 + uimitor de ușor aragaz lent tras carne de porc, și Carne De Porc Trasă Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Scoateți tot șirul din friptură și tăiați excesul de grăsime.
2
Așezați pudra de chili într-un castron; amestecați uleiul, chili, piper, chimen, coriandru, boia de ardei, ienibahar, sare și usturoi pentru a face o pastă. Frecați toată carnea de porc, lucrând bine amestecul de condimente în carne. Marinati cel putin 30 de minute sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Transferați friptura într-un aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Amestecați ketchup-ul cu oțetul, melasa și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Se toarnă amestecul peste friptură și se gătește la foc mic timp de 8 până la 10 ore sau până când este foarte fraged.
6
Transferați friptura într-un castron mare; aruncați orice grăsime vizibilă. Folosiți două furculițe pentru a separa carnea în fire lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Scoateți 1 1/2 căni din sucurile de gătit și strecurați-le într-o cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
8
Bateți amidonul de porumb și aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand, pana se ingroasa si clocoteste. Întoarceți carnea mărunțită în aragazul lent; se amestecă pentru a se combina cu sucurile de gătit rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Biscuiți Oreo Tăiați
9
Serviți carnea pe rulouri moi; stropiți cu amestec de sos îngroșat după gust.