S-ar putea să fiu doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 393 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 6818 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de frunze de dafin, făină, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 99%. Rețete similare includ Butternut Squash carne de vită tocană (oală Instant, oala sub presiune sau aragaz lent), Tocană De Vită Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vită Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea în aragaz lent. Într-un castron mic amestecați făina, sarea și piperul; se toarnă peste carne și se amestecă pentru a acoperi carnea cu amestec de făină. Se amestecă usturoiul, frunza de dafin, ardeiul, sosul Worcestershire, ceapa, bulionul de vită, cartofii, morcovii și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Bulion De Vită
Frunze De Dafin
Cartofi
Morcov
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
țelină
Usturoi
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Bol
2
Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 10 până la 12 ore sau la setare ridicată timp de 4 până la 6 ore.