Aragaz Lent Tocană De Legume Din Carne De Vită

Aragaz Lent Tocană De Legume Din Carne De Vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de legume de vită cu aragaz lent. Această rețetă face 8 porții cu 307 calorii, 21g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 18 fani. Dacă aveți la îndemână sare, sos de rumenire, sos worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Tocană de vită și legume cu aragaz lent, Tocană de vită, legume și orz cu aragaz lent, și Hearty prăjită legume carne de vită tocană / Slow Cooker s sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura, cartofii, apa fierbinte, morcovii, supa, ceapa, țelina, sosul Worcestershire, sosul de rumenire, dacă doriți, granulele de bulion, usturoiul, zahărul, sarea și piperul într - un 5-sau 6-qt. aragaz lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele
Granule De BouillonGranule De Bouillon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Combinați amidonul de porumb și apa rece într-un castron mic până se omogenizează; se amestecă treptat în tocană. Se amestecă mazărea. Acoperiți și gătiți la mare timp de 30 de minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Tocanita de legume funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Merus Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 129 de dolari pe sticlă.
Merus Cabernet Sauvignon
Merus Cabernet Sauvignon
Amestec: 97% Cabernet Sauvignon și 3% Malbec și Petit Verdot
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista