Aragaz lent : Pui cu slănină, ciuperci și ceapă
Aragaz lent: puiul cu slănină, ciuperci și ceapă este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 63G de proteine, 61G de grăsime, și un total de 858 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,12 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ciuperci, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui înăbușit cu aragaz lent cu slănină și ceapă, Pui cu aragaz lent cu ciuperci și sos de slănină, și Umplutură de aragaz lent cu ceapă de slănină și salvie.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu-mic pana cand este crocanta. Cu o lingură cu fante, transferați - o într-un aragaz lent de 4 până la 6 litri.
Se toarnă toate, cu excepția unui strat ușor de grăsime din tigaie.
Se adaugă puiul și se rumenesc la foc mediu-mare; se transferă în aragaz.
Se toarnă vinul în tigaie și se răzuie orice bucăți rumenite; adăugați conținutul tigaiei în aragaz, împreună cu ciupercile, ceapa, usturoiul, rozmarinul și sarea. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore sau la foc mare timp de 3 ore.
Transferați puiul, slănina și legumele într-un platou; păstrați cald.
Se toarnă sosul într-o cratiță mică.
Combinați apa și amidonul de porumb; amestecați-l în sos.
Se încălzește la fierbere, amestecând constant, până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute.