Aragaz lent: puiul cu slănină, ciuperci și ceapă este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 63G de proteine, 61G de grăsime, și un total de 858 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,12 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ciuperci, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui înăbușit cu aragaz lent cu slănină și ceapă, Pui cu aragaz lent cu ciuperci și sos de slănină, și Umplutură de aragaz lent cu ceapă de slănină și salvie.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu-mic pana cand este crocanta. Cu o lingură cu fante, transferați - o într-un aragaz lent de 4 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Aragaz Lent
Tigaie
2
Se toarnă toate, cu excepția unui strat ușor de grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se adaugă puiul și se rumenesc la foc mediu-mare; se transferă în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Se toarnă vinul în tigaie și se răzuie orice bucăți rumenite; adăugați conținutul tigaiei în aragaz, împreună cu ciupercile, ceapa, usturoiul, rozmarinul și sarea. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore sau la foc mare timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Rozmarin
Usturoi
Ceapă
Sare
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați puiul, slănina și legumele într-un platou; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pui întreg
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Se toarnă sosul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Combinați apa și amidonul de porumb; amestecați-l în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Sos
Apă
8
Se încălzește la fierbere, amestecând constant, până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute.