Aragaz Lent : Gumbo Cu Fructe De Mare

Aragaz Lent : Gumbo Cu Fructe De Mare
Rețeta Slow-Cooker: Gumbo cu fructe de mare ar putea satisface pofta ta Creolă în jur 25 minute. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 366 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de slănină, căței de usturoi, okra și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Slow-aragaz fructe de mare Gumbo, Slow-Aragaz Gumbo, și Aragaz Lent Gumbo.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți slănina până când este crocantă. Cu o lingură cu fante, transferați slănina într-un aragaz lent de 4 până la 6 litri. Aruncați toate, cu excepția unui strat subțire de grăsime din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
2
Adăugați țelina, ceapa, ardeiul verde și usturoiul în tigaie și gătiți la foc mediu, amestecând frecvent, până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Puneți legumele în aragaz și adăugați bulionul, roșiile (cu lichidul lor), Worcestershire, sare și cimbru. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 ore sau la mare timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
TomateTomate
țelinățelină
UsturoiUsturoi
BulionBulion
CeapăCeapă
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați creveții, carnea de crab și okra și gătiți cu 1 oră mai mult la foc mic sau cu 1/2 oră mai mult la mare.Bacsis: odată ce ingredientele sunt în oală și aragazul lent fierbe, nu ridicați capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
CrevețiCreveți
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Căldura și aburul scapă. Dacă o faceți, veți pierde aproximativ 20 de minute din timpul de gătit.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vinul ros circulatorși Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Pazo de Galegos Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Pazo de Galegos Albarino
Pazo de Galegos Albarino
Acest Albarino 100% este un vin cu adevărat distinctiv și expresiv provenit din viță de vie cu randament scăzut. Prin utilizarea fermentației malolactice parțiale, acest vin prezintă o prospețime mai mare și o expresie aromatică. Acest vin de culoare paie se mândrește cu arome de măr verde, citrice ușoare și nuanțe florale. La gust, acest vin este simbolul prospețimii, cu o expresie ușor tartă a aceluiași măr verde și citrice. Aciditatea ceva mai mare este un motiv de sărbătoare, deoarece acest vin se va împerechea minunat cu orice număr de alimente picante sau mai bogate.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista