Aragaz Lent Guisado Verde
Slow Cooker Guisado Verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 568 calorii, 61G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,51 USD pe porție. Un amestec de ceapă, tomatillos, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Fasole Verde / Feijao Verde Ou Carrpato Guisado, Aragaz Lent Posole Verde, și Aragaz Lent Chili Verde.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu și rumeniți carnea de porc pe toate părțile. Rezervând sucurile din tigaie, transferați carnea de porc într-un aragaz lent.
În tigaia cu sucurile de porc la foc mediu, călește ceapa și usturoiul aproximativ 1 minut.
Transferați în aragazul lent, împreună cu sucurile de tigaie.
Se amestecă tomatillos, ardei verzi chile, ardei jalapeno și coriandru în aragazul lent. Condimentează cu oregano, sare și piper.
Se toarnă 1 litru de apă sau suficient pentru a acoperi toate ingredientele. Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 6 până la 7 ore.
Tăiați carnea de porc gătită cu o furculiță. Puneți amestecul de aragaz lent în boluri și acoperiți cu brânză Monterey Jack, smântână și crenguțe proaspete de coriandru pentru a servi.