Aragaz Lent Guinness Stew

Aragaz Lent Guinness Stew
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Slow Cooker Guinness Stew. Această rețetă servește 6 și costă 2,84 USD pe porție. O porție conține 439 calorii, 33g de proteine, și 22g de grăsime. 4984 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 50 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Un amestec de păstârnac, sare, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Irlandez ai fost aici: aragaz lent Guinness stew, Tocană De Vită Guinness Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vită Guinness Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
 1 
2
Încălziți untul într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mare. Rumeniti carnea de vita in unt, incepand cu cele mai grase bucati de carne, cu partea grasa in jos in tigaie. Acest lucru va permite ca unele grăsimi de carne de vită să fie redate. Lucrați în loturi pentru a nu aglomera tigaia.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De VităGrăsime De Vită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Presărați sare peste carnea de vită pe măsură ce se rumeneste. Odată rumenite pe toate părțile, transferați bucățile de vită în aragazul lent.2 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Adăugați ceapa și țelina în tigaia în care tocmai ați rumenit carnea de vită. Sautați ceapa și țelina până când încep să se rumenească la margini, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați pasta de roșii și amestecați bine. Gatiti un minut sau doua, apoi adaugati putin din Guinness, suficient pentru a va fi mai usor sa razuiti orice bucati rumenite din partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
GuinnessGuinness
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați țelina și ceapa în aragazul lent. 3 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
7
Adăugați restul de Guinness, bulionul de vită, morcovii, păstârnacul, napii și cimbru în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
GuinnessGuinness
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
NapNap
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
8
Adăugați două lingurițe de sare. Acoperiți și gătiți pe "înalt" timp de 4 ore sau "scăzut" timp de 8 ore. Când ați terminat, adăugați mai multă sare după gust. Dacă doriți, presărați pătrunjel proaspăt pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Revista