Friptura de carne de vită cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 471 calorii, 64G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5386 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți unt, morcovi, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 97%. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Friptură De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentați Generos ambele părți ale fripturii cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2
Presărați făina deasupra până când este bine acoperită și bateți-o în carne. Scuturați orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte. Prăjiți friptura pe ambele părți timp de 5-6 minute fiecare, până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Reduceți focul la mediu și amestecați ciupercile și untul; gatiti 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
6
Se amestecă ceapa; gatiti 5 minute, pana cand ceapa devine translucida si incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați usturoiul, amestecați aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Se amestecă 1 1/2 linguri de făină; gatiti si amestecati aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
9
Adăugați pasta de roșii și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
10
Adăugați încet bulionul de pui, amestecați pentru a combina și reveniți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
11
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Așezați morcovii și țelina în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
13
Puneți friptura peste legume și turnați orice sucuri acumulate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
14
Adăugați rozmarin și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
15
Se toarnă amestecul de ceapă și ciuperci peste vârful fripturii. Acoperiți aragazul lent, întoarceți-vă la mare și gătiți friptura timp de 5-6 ore, până când carnea este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
16
Îndepărtați orice grăsime de pe suprafață și îndepărtați oasele. Condimentează cu sare și piper după gust.