Aragaz Lent Friptură De Vită

Aragaz Lent Friptură De Vită
Friptura de carne de vită cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 471 calorii, 64G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5386 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți unt, morcovi, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 97%. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Friptură De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați Generos ambele părți ale fripturii cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2
Presărați făina deasupra până când este bine acoperită și bateți-o în carne. Scuturați orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte. Prăjiți friptura pe ambele părți timp de 5-6 minute fiecare, până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Reduceți focul la mediu și amestecați ciupercile și untul; gatiti 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6
Se amestecă ceapa; gatiti 5 minute, pana cand ceapa devine translucida si incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați usturoiul, amestecați aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
8
Se amestecă 1 1/2 linguri de făină; gatiti si amestecati aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
9
Adăugați pasta de roșii și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
10
Adăugați încet bulionul de pui, amestecați pentru a combina și reveniți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
11
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Așezați morcovii și țelina în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
13
Puneți friptura peste legume și turnați orice sucuri acumulate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
14
Adăugați rozmarin și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
15
Se toarnă amestecul de ceapă și ciuperci peste vârful fripturii. Acoperiți aragazul lent, întoarceți-vă la mare și gătiți friptura timp de 5-6 ore, până când carnea este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
16
Îndepărtați orice grăsime de pe suprafață și îndepărtați oasele. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista