Aragaz lent curcan și cartofi

Curcanul și cartofii cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 895 calorii, 78g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ceapă, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 20 de minute. 10 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 89%. Încercați Picioare de curcan, cârnați italieni și cartofi în aragazul lent, Cartofi irlandezi, cârnați de curcan și cină de varză {aragaz lent}, și Slow Cooker Turcia quinoa Chili cu cartofi dulci și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă apa, crema de supă de pui și ciuperci și crema de supă de ciuperci într-un aragaz lent mare până se combină fără probleme și se amestecă ceapa și ardeiul gras verde și roșu.
Puneți picioarele de curcan în aragazul lent și acoperiți cu sosul.
Setați aragazul lent la mare și gătiți timp de 3 ore, amestecând ocazional.
După 3 ore, amestecați cartofii și condimentați cu sare, fragezitor de carne, piper negru și praf de usturoi. Gatiti inca 2 ore la inaltime, amestecand ocazional.
Scoateți picioarele de curcan și tăiați carnea de pe oase; tocați carnea și reveniți la aragaz. Gatiti inca 1 ora la inaltime.
Cu aproximativ 25 de minute înainte de servire, aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Serviți curcanul și sosul peste orezul fiert fierbinte.