Aragaz lent Creole fasole neagră și cârnați

Aragaz lent Creole fasole neagră și cârnați
Slow Cooker Creole fasole neagră și cârnați este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 415 calorii. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cimbru, piper cayenne, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 63 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 6 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fasole neagră Creolă ' n ' cârnați, Aragaz lent Creole de pui și cârnați, și Creole Stil Aragaz Lent Fasole Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o tigaie mare la foc mediu și adăugați cârnați. Gatiti, amestecand, pana cand carnatul se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți grăsimea și transferați cârnații în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Amestecați fasolea neagră, ceapa, țelina, ardeiul verde, apa, sosul de roșii, usturoiul, cimbrul, granulele de lingouri, ardeiul alb, ardeiul cayenne și frunzele de dafin în cârnații din aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mic până când legumele sunt fragede, aproximativ 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Îndepărtați frunzele de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista