Aragaz Lent Collard Greens

Aragaz Lent Collard Greens
Rețeta aragazului lent este gata în aproximativ 8 ore și 30 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 16. Această garnitură are 97 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei jalapeno murat, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aragaz Lent Collard Greens, Verdeață Gătită Lent, și Verdeață Gătită Lent.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare aproximativ 1/2 plină cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Așezați gambele de șuncă în apă și cât mai multe dintre verdeață pe care le puteți potrivi. Aduceți la fierbere ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
De îndată ce verdele începe să se ofilească, începeți să transferați verdele în aragazul lent. Alternați straturile de verdeață cu gambele de șuncă și jalapeno până când aragazul lent este plin. Se amestecă bicarbonatul de sodiu, uleiul de măsline, piperul și usturoiul praf. Acoperiți și aduceți la fierbere la înălțime. Reduceți căldura la minim și gătiți timp de 8 până la 10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
VerziiVerzii
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brundlmayer Steinmassl Riesling. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate44
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista