Aragaz Lent Collard Greens
Rețeta aragazului lent este gata în aproximativ 8 ore și 30 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 16. Această garnitură are 97 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei jalapeno murat, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aragaz Lent Collard Greens, Verdeață Gătită Lent, și Verdeață Gătită Lent.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare aproximativ 1/2 plină cu apă.
Așezați gambele de șuncă în apă și cât mai multe dintre verdeață pe care le puteți potrivi. Aduceți la fierbere ușoară.
De îndată ce verdele începe să se ofilească, începeți să transferați verdele în aragazul lent. Alternați straturile de verdeață cu gambele de șuncă și jalapeno până când aragazul lent este plin. Se amestecă bicarbonatul de sodiu, uleiul de măsline, piperul și usturoiul praf. Acoperiți și aduceți la fierbere la înălțime. Reduceți căldura la minim și gătiți timp de 8 până la 10 ore.