Aragaz lent cartofi Festonati cu pui
Slow Cooker cartofi festonate cu pui ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 5 porții cu 537 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. Dacă aveți la îndemână semințe de țelină, ardei gras, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cartofi Festonați Cu Aragaz Lent, Cartofi Prăjiți Cu Aragaz Lent, și Slow Cooker cartofi festonate și șuncă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați ceapa, ardeiul verde, supa de ciuperci, laptele, brânza mozzarella, răspândirea brânzei, semințele de țelină, boia de ardei și pătrunjelul până se combină bine.
Se toarnă 1/4 din sos în fundul unui aragaz lent.
Întindeți cartofii peste sos; se toarnă sosul rămas peste cartofi.
Puneți pieptul de pui în aragazul lent, presărați cu un vârf sau 2 de sare de mare și împingeți puiul în jos în amestecul de sos.
Gatiti la foc mic timp de 6 ore, apoi setati aragazul la mare si gatiti pana cand puiul si cartofii sunt foarte fragede, 4 ore suplimentare. În ultima oră de gătit, amestecați amidonul de porumb cu apă și amestecați în sos pentru a se îngroșa.