Aragaz Lent Carnitas
Slow Cooker Carnitas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 168 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de dafin, scorțișoară măcinată, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Aragaz Lent Carnitas, Aragaz Lent Carnitas, și Aragaz Lent Carnitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună sare, praf de usturoi, chimen, oregano, coriandru și scorțișoară într-un castron. Înveliți carnea de porc cu amestecul de condimente.
Așezați frunzele de dafin în fundul unui aragaz lent și așezați carnea de porc deasupra.
Turnați bulionul de pui în jurul părților laterale ale cărnii de porc, având grijă să nu clătiți amestecul de condimente.
Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea de porc se toacă ușor cu o furculiță, aproximativ 10 ore. Întoarceți carnea după ce a fiert timp de 5 ore. Când carnea de porc este fragedă, scoateți-o din aragazul lent și tăiați-o cu două furculițe. Folosiți lichid de gătit după cum este necesar pentru a umezi carnea.