Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați carnea de vită și varza Slow Cooker. Pentru $6.89 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 1289 calorii, 77g de proteine, și 82G de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de varză, smântână, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până robust ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. 984 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Aragaz lent Carne de vită și varză, Carne de vită și varză cu aragaz lent, și Carne de vită și varză cu aragaz lent.
Instrucțiuni
1
Pentru servire: muștar granulat și sos de hrean, rețetă de mai jos
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
Mustar De Cereale Integrale
2
Așezați țelina, morcovii, ceapa și cartofii în fundul unui aragaz lent sau al unui vas mare. Clătiți pieptul de vită și puneți-l peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Vită Corned
Legume
Cartofi
Morcov
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Adăugați sticla de stout, condimente și suficientă apă pentru a acoperi doar carnea. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de opt până la nouă ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Stout
Apă
Carne
4
Scoateți carnea și legumele din oală și acoperiți cu folie pentru a se încălzi. Creșteți căldura la mare și gătiți varza până se înmoaie, dar încă crocantă, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Varză
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Grăsime De Porc înapoi
5
Feliați pieptul peste cereale, serviți cu legume, muștar și sos de hrean. Treceți lichid suplimentar de gătit la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
Legume
Muștar
Boabe
6
Bateți smântâna până la vârfuri moi și apoi pliați în smântână și hrean, după gust. Condimentează cu sare, piper și un strop de sos fierbinte.;