Reteta aproape celebru gratar Spareribs este gata în aproximativ 5 ore și 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $ 5.0 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 1529 calorii, 78g de proteine, și 100g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți piper de cayenne, oțet de cidru de mere, pulbere de espresso instant și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma carnea de porc, puteți urma acest fel principal cu Blueberry Buckle ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este mare. Încercați Crock oală gratar Spareribs, Bunica ' s gratar Spareribs, și Rețetă Clasică De Spareribs Pentru Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateti zaharul brun, otetul, ceapa, usturoiul, 1 lingura sare si 1/2 lingurita piper negru intr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Puneți coastele cu carne în jos pe o tăietură. Începând de la un capăt, alunecați un cuțit de decojire sub membrana care acoperă partea din spate a raftului. Slăbiți membrana cu cuțitul, apoi trageți-o. Înveliți coastele de pe ambele părți cu marinata; înfășurați în folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Se amestecă zahărul brun, pudra de chili, praful de usturoi, pudra de ceapă, sarea de țelină, semințele de țelină, cayenne, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper negru într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Semințe De țelină
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Umăr
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Înmuiați 2 căni de așchii de lemn hickory în apă, 30 până la 40 de minute. Între timp, preîncălziți un grătar la mediu scăzut (275 grade F) și pregătiți-vă pentru grătarul indirect: pentru un grătar de cărbune, puneți cărbunii într-o parte; pentru un grătar pe gaz, opriți arzătoarele pe o parte. Acoperiți grătarul de pe partea mai rece a grătarului cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Scurgeți așchii de lemn. Pentru un grătar de cărbune, împrăștiați chipsurile peste cărbunii fierbinți; pentru un grătar pe gaz, puneți chipsurile într-o cutie de fumători și puneți-le la foc direct. Închideți capacul și lăsați fumul să se acumuleze, aproximativ 10 minute. Clătiți marinata de pe coaste și uscați-o cu prosoape de hârtie. Lucrați spice frecați în ambele părți ale fiecărui raft cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați coastele, cu carnea în sus, pe folie la foc indirect. Închideți capacul și gătiți, netulburat, până când carnea se micșorează ușor pentru a expune un pic de os, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Rotiți coastele (păstrați-le cu carnea în sus și la foc indirect), apoi închideți capacul și continuați să gătiți, 2 ore până la 2 ore, 30 de minute. (Pentru un grătar de cărbune, adăugați mai mulți cărbuni fierbinți, după cum este necesar, pentru a menține temperatura.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 1 minut. Se amestecă pasta de roșii și pudra de chili până se încorporează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Bateti in otet, 1/4 cana de apa, melasa, sosul Worcestershire, miere, praf de mustar, praf de espresso, 3/4 lingurita piper negru si cayenne. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Espresso Instant
Pudră De Muștar
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
4 Căni De Făină De Grâu
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Bateți ketchup-ul și conservele de ananas. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Ananas
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Împingeți fumul lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Lăsați sosul să se răcească la temperatura camerei, apoi scoateți usturoiul. (Sosul se va păstra, refrigerat, până la 2 săptămâni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Ungeți coastele cu generozitate cu sosul de grătar pregătit. Închideți capacul și continuați să gătiți până la glazurare, încă aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
(mequite, Hickory Sau Arin)
8
Transferați pe o placă de tăiere; lăsați să se odihnească câteva minute înainte de a tăia în coaste individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
9
Se servește cu mai mult sos pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe