Apple și Caramel în vârstă Gouda Crostata

Apple și Caramel în vârstă Gouda Crostata
Această rețetă face 8 porții cu 902 calorii, 16g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 128 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți Gouda îmbătrânită, zahăr granulat, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Crostata de mere cu sos de Caramel, Crostata de mere cu sos de Caramel condimentat, și Sparanghel Sotat Cu Brânză Gouda Îmbătrânită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul: pulsați făina, făina de porumb și zahărul în vasul procesorului de câteva ori pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați Gouda rasă prin tubul de alimentare, continuând să pulsați, apoi aruncați bucățile de unt prin tubul de alimentare, pulsând până când amestecul seamănă cu firimiturile de mărimea mazării. Adăugați încet 2 linguri de apă în timp ce continuați să pulsați de câteva ori, apoi adăugați mai multă apă dacă este necesar; opriți-vă când aluatul începe să se unească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
GoudaGouda
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1
Puneți zahărul într-o cratiță medie de cupru sau oțel inoxidabil greu și puneți-l la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se toarnă smântâna și siropul de porumb într-o cratiță mică și se pune la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Pe măsură ce zahărul se încălzește, veți vedea că începe să se topească în jurul marginilor și apoi devine de culoare aurie, în 2 până la 3 minute. Folosind o lingură de lemn sau o spatulă de silicon rezistentă la căldură, împingeți ușor zahărul pe o parte. Veți vedea caramelul lichid mișcându-se încet de sub zahărul granular. Începeți foarte încet să mutați zahărul în caramelul lichid. Nu vă grăbiți acest proces - dacă caramelul începe să pară granulat, încorporați zahărul prea repede. Dacă caramelul începe să fumeze sau să se întunece foarte mult, scoateți tigaia de pe foc până când fumatul dispare sau reduceți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Între timp, urmăriți crema: doriți să fiarbă când zahărul ajunge la stadiul de caramel lichid, așa că reglați timpul în consecință ridicând sau scăzând focul sub cremă (dacă crema fierbe prea devreme, scoateți-l de pe foc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
5
Când zahărul s - a topit complet și are o culoare chihlimbar închis, scoateți-l de pe foc și turnați crema-va bule substanțial. Când caramelul s-a așezat, amestecați ingredientele împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
6
Adăugați untul și sarea și amestecați până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Se toarnă caramelul fierbinte într-un borcan sau recipient rezistent la căldură și se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
8
Sosul de caramel poate fi păstrat, acoperit, la frigider până la 4 săptămâni. Aduceți la temperatura camerei sau reîncălziți ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
9
Faceți plăcinta: tapetați o foaie de copt de 13 pe 18 pe 1 inch cu pergament sau o căptușeală din silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
10
Amestecați feliile de mere cu zahărul brun într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Scoateți un disc de aluat din frigider și așezați-l pe o suprafață răcoroasă cu făină. Folosind un sucitor, rulați aluatul într-un cerc de 13 inci: începeți din centrul aluatului și rulați spre exterior, rotind aluatul la 2 până la 3 inci după fiecare rolă—acest lucru va ajuta la crearea unui cerc adevărat. După fiecare patru până la cinci rulouri, treceți o spatulă mare offset sub aluat pentru a o elibera de pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
12
Adăugați puțină făină la suprafață, sucitor și/sau aluat dacă aluatul se lipeste sau devine dificil de rulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
13
Transferați aluatul pe foaia de copt căptușită și dați-l la frigider timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
14
Poziționați un raft în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 325 F. Aranjați merele pe aluat, lăsând o margine de 2 inci în jur: suprapuneți feliile de mere în timp ce le aranjați în cercuri concentrice, lucrând din exterior până ajungeți în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
15
Stropiți sosul de caramel peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
16
Ridicați o parte a aluatului peste mere și apăsați-o în jos peste fructe, făcând 5 sau 6 pliuri mari. Apoi continuați în jurul crostatei, apăsând pliurile astfel încât să adere. Dați la frigider crostata până când crusta este rece și fermă la atingere, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
17
Folosind o perie de patiserie, periați marginile aluatului cu oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
18
Presărați floarea de sel peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
19
Coaceți timp de 45 până la 55 de minute sau până când crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
20
Lăsați crostata să se răcească complet pe foaia de copt, apoi, folosind o spatulă offset, transferați pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
21
Crostata poate fi păstrată, acoperită, la temperatura camerei până la 2 zile.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista