Apple și Caramel în vârstă Gouda Crostata

Apple și Caramel în vârstă Gouda Crostata
Această rețetă face 8 porții cu 902 calorii, 16g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 128 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți Gouda îmbătrânită, zahăr granulat, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Crostata de mere cu sos de Caramel, Crostata de mere cu sos de Caramel condimentat, și Sparanghel Sotat Cu Brânză Gouda Îmbătrânită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul: pulsați făina, făina de porumb și zahărul în vasul procesorului de câteva ori pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați Gouda rasă prin tubul de alimentare, continuând să pulsați, apoi aruncați bucățile de unt prin tubul de alimentare, pulsând până când amestecul seamănă cu firimiturile de mărimea mazării. Adăugați încet 2 linguri de apă în timp ce continuați să pulsați de câteva ori, apoi adăugați mai multă apă dacă este necesar; opriți-vă când aluatul începe să se unească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
GoudaGouda
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1
Puneți zahărul într-o cratiță medie de cupru sau oțel inoxidabil greu și puneți-l la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă smântâna și siropul de porumb într-o cratiță mică și se pune la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Pe măsură ce zahărul se încălzește, veți vedea că începe să se topească în jurul marginilor și apoi devine de culoare aurie, în 2 până la 3 minute. Folosind o lingură de lemn sau o spatulă de silicon rezistentă la căldură, împingeți ușor zahărul pe o parte. Veți vedea caramelul lichid mișcându-se încet de sub zahărul granular. Începeți foarte încet să mutați zahărul în caramelul lichid. Nu vă grăbiți acest proces - dacă caramelul începe să pară granulat, încorporați zahărul prea repede. Dacă caramelul începe să fumeze sau să se întunece foarte mult, scoateți tigaia de pe foc până când fumatul dispare sau reduceți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Între timp, urmăriți crema: doriți să fiarbă când zahărul ajunge la stadiul de caramel lichid, așa că reglați timpul în consecință ridicând sau scăzând focul sub cremă (dacă crema fierbe prea devreme, scoateți-l de pe foc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Când zahărul s - a topit complet și are o culoare chihlimbar închis, scoateți-l de pe foc și turnați crema-va bule substanțial. Când caramelul s-a așezat, amestecați ingredientele împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Adăugați untul și sarea și amestecați până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Se toarnă caramelul fierbinte într-un borcan sau recipient rezistent la căldură și se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
8
Sosul de caramel poate fi păstrat, acoperit, la frigider până la 4 săptămâni. Aduceți la temperatura camerei sau reîncălziți ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
9
Faceți plăcinta: tapetați o foaie de copt de 13 pe 18 pe 1 inch cu pergament sau o căptușeală din silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Amestecați feliile de mere cu zahărul brun într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Scoateți un disc de aluat din frigider și așezați-l pe o suprafață răcoroasă cu făină. Folosind un sucitor, rulați aluatul într-un cerc de 13 inci: începeți din centrul aluatului și rulați spre exterior, rotind aluatul la 2 până la 3 inci după fiecare rolă—acest lucru va ajuta la crearea unui cerc adevărat. După fiecare patru până la cinci rulouri, treceți o spatulă mare offset sub aluat pentru a o elibera de pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
12
Adăugați puțină făină la suprafață, sucitor și/sau aluat dacă aluatul se lipeste sau devine dificil de rulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
13
Transferați aluatul pe foaia de copt căptușită și dați-l la frigider timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
14
Poziționați un raft în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 325 F. Aranjați merele pe aluat, lăsând o margine de 2 inci în jur: suprapuneți feliile de mere în timp ce le aranjați în cercuri concentrice, lucrând din exterior până ajungeți în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
15
Stropiți sosul de caramel peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
16
Ridicați o parte a aluatului peste mere și apăsați-o în jos peste fructe, făcând 5 sau 6 pliuri mari. Apoi continuați în jurul crostatei, apăsând pliurile astfel încât să adere. Dați la frigider crostata până când crusta este rece și fermă la atingere, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
17
Folosind o perie de patiserie, periați marginile aluatului cu oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
18
Presărați floarea de sel peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
19
Coaceți timp de 45 până la 55 de minute sau până când crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
20
Lăsați crostata să se răcească complet pe foaia de copt, apoi, folosind o spatulă offset, transferați pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Creveți SotațiCreveți Sotați
21
Crostata poate fi păstrată, acoperită, la temperatura camerei până la 2 zile.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista