Apple Scorțișoară Kringle
Apple scorțișoară Kringle este un vegetarian garnitură. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 283 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mere, amidon de porumb, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Vafe de scorțișoară-pâine de porumb cu sirop de mere-scorțișoară, Briose cu scorțișoară de mere cu un Topping crocant de scorțișoară, și Clătite de scorțișoară de mere din grâu integral cu sirop de scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic se amestecă împreună smântână și vanilie. Pune deoparte.
Folosind un blender de patiserie sau mai multe leguminoase cu un robot de bucătărie tăiați împreună făina și untul, astfel încât untul să fie redus la bucăți mici de mazăre. Se amestecă amestecul de smântână. Se amestecă bine pentru a forma un aluat. Formați într-un disc. Aplatizați ușor discul, acoperiți și răciți cel puțin 2 ore sau peste noapte.
În timp ce patiseria se răcește, pregătiți umplutura kringle. Într-o cratiță mică, rumenim untul pentru glazură într-o cratiță la foc mediu, învârtind tigaia din când în când. Odată ce untul s-a rumenit, adăugați merele, zahărul, scorțișoara și vanilia. Gatiti pana cand merele s-au inmuiat, apoi amestecati rapid amidonul de porumb. Gatiti pana cand amestecul s-a ingrosat, inca aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se transferă umplutura într-un castron. Acoperiți și refrigerați până se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Mutați suportul cuptorului în poziția centrală. Se incalzeste cuptorul la 450 F. Într-un castron mic amestecati împreună ou și zahăr pentru spălare ou. Pune deoparte. Pe o suprafață de lucru înmuiată, întindeți discul de aluat într-un dreptunghi de 12 x 6 inci.
Răspândiți umplerea în centru într-o bandă subțire, lăsând doi centimetri limpezi pe fiecare parte și un centimetru și jumătate la ambele capete. Îndoiți părțile laterale peste centru, apoi pliați capetele, apăsați ușor pentru a sigila.
Periați cu spălare cu ouă.
Coaceți pe o foaie de biscuiți căptușită cu pergament timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc. Chiar înainte de kringle termină de copt amestecati împreună cofetari zahăr, lapte și vanilie într-un castron mic pentru glazura.
Stropiți glazura peste kringle cald. Se răcește pe grătar. A se păstra într-un recipient acoperit. Cel mai bine într-o zi.