Apple Maro Betty
Apple Brown Betty este un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 378 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, pesmet fără condimente, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Apple Maro Betty, Apple Maro Betty, și Apple Maro Betty sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Echipament Special: 5 feluri de mâncare creme brulee, superficiale și ovale
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F cu un suport în centrul cuptorului.
Așezați merele pe o suprafață plană, tăiați-le în jumătate, apoi în felii subțiri.
Puneți-le într-un castron mediu și acoperiți-le cu un strat ușor de coajă de la 1 din lămâi și tot sucul de lămâie.
Într-un castron separat, amestecați untul și pesmetul. Se condimentează cu sare. Pune deoparte.
Într-un al treilea castron, combinați zahărul brun, scorțișoara, nucșoara, ienibaharul și cuișoarele.
Se amestecă pentru a se amesteca și se adaugă feliile de mere.
Ungeți fiecare vas de copt cu untul rămas.
Stratificați fundul cu merele și acoperiți cu amestecul de pesmet.
Acoperiți bine vasele cu folie de aluminiu și puneți-le în centrul cuptorului.
Coaceți până când merele sunt fragede când sunt străpunse cu vârful unui cuțit, 30 până la 45 de minute.
Scoateți folia, ridicați temperatura cuptorului la 425 grade F și coaceți până când partea superioară se rumeneste.