Apple Latkes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Apple Latkes. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 353 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, coajă de lămâie, stafide aurii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Apple Latkes, Apple Latkes, și Latkes De Morcovi Și Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă, pentru a ajunge la aproximativ 1/3 inch.
Lăsați-l să se încălzească foarte mult și mențineți temperatura la un nivel mediu ridicat.
Amestecați ușor toate ingredientele fără a stoarce pentru a nu extrage umezeala.
Adăugați puțină făină sau ovăz pentru a forma un aluat neted. Formați torturi mici și aruncați ulei fierbinte sau picurați cu linguri. Se prăjește până la aur, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se servește fierbinte, singur sau cu iaurt simplu, înghețată de vanilie sau sirop de arțar.