Apple Galette
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Apple Galette. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 405 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 93 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, conserve de caise, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Apple Galette, Apple Galette, și Apple Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina și sarea în procesor.
Adăugați unt și amestecați, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați 2 linguri de apă cu gheață și amestecați doar până când aluatul începe să se aglomereze, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați aluatul răcit. Se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.
Întindeți aluatul între foi de hârtie pergament până la o grosime rotundă de 1/8 inch, cu diametrul de 14 inci.
Scoateți foaia superioară de pergament. Folosind foaia de jos ca ajutor, transferați aluatul pe pergament pe o foaie mare de copt netăiată. Se răcește 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Combinați feliile de mere, 2 linguri de zahăr și coaja de lămâie într-un castron mediu; aruncați pentru a amesteca.
Răspândiți conservele peste crustă, lăsând o margine simplă de 1 1/2 inch. Aranjați feliile de mere în cercuri concentrice deasupra conservelor, suprapunându-se ușor. Folosind pergamentul ca ajutor, pliați marginea crustei simple peste mere, ciupind orice fisuri în crustă.
Presărați marginile crustei și merele cu restul de 2 linguri de zahăr.
Coaceți galette 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F și continuați să coaceți până când crusta devine aurie, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Scoateți din cuptor. Glisați cuțitul lung subțire între pergament și galette.
Lăsați să stea cel puțin 10 minute.
Tăiați în pene și serviți cald sau la temperatura camerei.