Apple Galette
Nevoie de o farfurie vegană? Apple Galette ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 159 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de coajă de lămâie, zahăr granulat, mere gustoase aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Apple Galette, Apple Galette, și Apple Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Întindeți aluatul într-o rundă de 13 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat.
Transferați pe o foaie de copt unsă de 17 pe 14 inci.
Presărați semolă peste aluat, lăsând o margine de 2 inci în jur.
Aruncați merele cu suc de lămâie și coajă într-un castron mare, apoi movilați deasupra grișului (lăsând marginea) și presărați zahăr granulat peste mere. Îndoiți marginea aluatului peste mere, plisând aluatul după cum este necesar, pentru a forma o rundă de 9 inci.
Coaceți galette 30 de minute, apoi acoperiți ușor cu folie și coaceți până când merele sunt fragede și crusta este aurie, cu 25 până la 30 de minute mai mult.
Scoateți galette din cuptor și porniți broiler.
Praf mere cu zahăr cofetari și se fierbe la 5 până la 6 inci de la căldură până când merele sunt doar aurii, 1 până la 3 minute (urmăriți cu atenție; zahărul arde ușor). Glisați galette de pe foaia de copt pe un suport, apoi răciți la cald sau la temperatura camerei.
Galette poate fi coaptă cu 5 ore înainte și răcită, descoperită, apoi păstrată la temperatura camerei. Dacă doriți, reîncălziți într-un cuptor de 350 km f până se încălzește, aproximativ 5 minute.