Apple-Dovleac Maro Betty
Apple a-dovleac maro Betty ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 248 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,29 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pâine, mere galan, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Apple Brown Betty, Apple Brown Betty, și Apple Brown Betty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. feliați și rezervați primii 1 1/2 inci din dovleac. Scoateți semințele și pulpa stringy.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați pâinea și gătiți, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 4 minute; transferați într-un bol.
Adăugați restul de 1 lingură de unt, merele, zahărul brun și stafidele în tigaie și gătiți până când merele sunt crocante-fragede, aproximativ 4 minute. Se amestecă romul, vanilia, scorțișoara și un vârf de sare. Întoarceți pâinea în tigaie.
Puneți dovleacul într-un vas mic de copt și umpleți dovleacul cu amestecul de mere. Acoperiți cu blatul de dovleac și adăugați 1 inch de apă clocotită în vasul de copt. Acoperiți ușor cu folie și coaceți până când dovleacul este fraged, 2 ore până la 2 ore, 30 de minute.
Scoateți folia și blatul de dovleac și întoarceți dovleacul umplut la cuptor.
Coaceți până când umplutura este ușor rumenită, încă aproximativ 10 minute.
Transferați pe o farfurie de servire și stropiți cu sirop de arțar. Pentru a servi, răzuiți carnea de dovleac și amestecați în amestecul de mere.
Fotografie de David Malosh