Apple Crisp III

Apple Crisp III
Apple Crisp III ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 366 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți mere, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Înghețată crocantă de mere pentru petrecerea noastră de mere de toamnă! # SundaySupper, Salată crocantă de Pecan de mere cu vinetă de cidru de mere, și Cupcakes Crocante Cu Mere Cu Glazură De Unt De Mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 8x8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați merele în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
3
Se presara cu scortisoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
4
Se toarnă apă peste tot. Într-un castron, smântână împreună zahăr și unt. Se amestecă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Presărați amestecul uniform peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute, până când merele sunt fragede și crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista