Apple Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 320 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 9. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica mere, suc de portocale, zahăr, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Înghețată crocantă de mere pentru petrecerea noastră de mere de toamnă! # SundaySupper, Salată crocantă de Pecan de mere cu vinetă de cidru de mere, și Cupcakes Crocante Cu Mere Cu Glazură De Unt De Mere.
Instrucțiuni
1
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 177°. ungeți generos un vas de copt adânc de 2 litri și 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Combinați toate ingredientele într-un castron și amestecați bine. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Combinați coaja de portocală, sucul și caisele tocate într-un castron mic.
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați caisele să se înmoaie în timp ce pregătiți merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Se amestecă zahărul și scorțișoara într-un castron mare. Sferturi și miez merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Tăiați fiecare sfert în 3 sau 4 bucăți. Aruncați merele cu zahărul de scorțișoară. Se amestecă caisele și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Scorțișoară
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5
Răsturnați amestecul în vasul de copt cu unt și întindeți-l uniform. Distribuiți uniform toppingul sfărâmicios peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Coaceți pentru 1 1/4-1 1/2 ore, până când crocantul se rumeneste deasupra și sucurile clocotesc și se îngroașă. (Dacă merele dvs. au fost puțin uscate, este posibil să nu vedeți sucuri spre sfârșitul timpului de coacere; dacă da, toppingul rumenit este semnul dvs. de coacere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Serviți cald sau rece. Se acoperă cu înghețată sau iaurt congelat, dacă se dorește.