Apple Crisp
Apple Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 320 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 9. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica mere, suc de portocale, zahăr, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Înghețată crocantă de mere pentru petrecerea noastră de mere de toamnă! # SundaySupper, Salată crocantă de Pecan de mere cu vinetă de cidru de mere, și Cupcakes Crocante Cu Mere Cu Glazură De Unt De Mere.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 177°. ungeți generos un vas de copt adânc de 2 litri și 2 inci.
Combinați toate ingredientele într-un castron și amestecați bine. Pune deoparte.
Combinați coaja de portocală, sucul și caisele tocate într-un castron mic.
Lăsați caisele să se înmoaie în timp ce pregătiți merele.
Se amestecă zahărul și scorțișoara într-un castron mare. Sferturi și miez merele.
Tăiați fiecare sfert în 3 sau 4 bucăți. Aruncați merele cu zahărul de scorțișoară. Se amestecă caisele și sucul.
Răsturnați amestecul în vasul de copt cu unt și întindeți-l uniform. Distribuiți uniform toppingul sfărâmicios peste mere.
Coaceți pentru 1 1/4-1 1/2 ore, până când crocantul se rumeneste deasupra și sucurile clocotesc și se îngroașă. (Dacă merele dvs. au fost puțin uscate, este posibil să nu vedeți sucuri spre sfârșitul timpului de coacere; dacă da, toppingul rumenit este semnul dvs. de coacere.)
Serviți cald sau rece. Se acoperă cu înghețată sau iaurt congelat, dacă se dorește.