Apple Cobbler
Reteta Apple Cobbler ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 2 ore. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 482 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână sare rotunjită, suc de lămâie, stafide aurii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Apple Cobbler, 7up Apple Cobbler, și Apple Cobbler.
Instrucțiuni
Fierbeți stafidele și Calvados într-o cratiță mică la foc mediu până când lichidul se reduce la 3 linguri, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc și se lasă la macerat, acoperit, 30 de minute.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 425 buc.F cu suportul în mijloc.
În timp ce stafidele macerează, coaja și miezul merelor, apoi se taie în bucăți de 1 inch. Aruncați cu suc de lămâie.
Topiți untul în tigaie și presărați zahăr granulat uniform peste el.
Adăugați mere împreună cu stafide și Calvados (tigaia va fi plină). Gătiți merele la foc mediu-mare, fără a amesteca, până când sucurile sunt aurii adânci și clocotesc, 18 până la 23 de minute (nu vă faceți griji dacă sucurile se colorează inegal).
Transferați tigaia în cuptor și coaceți, neacoperită, 20 de minute.
Se amestecă făina, praful de copt și sarea, apoi se adaugă 3/4 cană smântână și se amestecă doar până se formează un aluat. Adunați aluatul într-o bilă și transferați-l pe o suprafață ușor făinată. Frământați ușor de 6 ori, apoi bateți aluatul într-o rundă de 8 inci.
Tăiați cât mai multe runde posibil cu un tăietor ușor făinat. Adunați resturi și bateți, apoi tăiați mai multe runde. (Veți avea aproximativ 12.)
Aranjați biscuiții pe mere la o distanță de aproximativ 1/2 inch și periați blaturile cu crema de lingură rămasă.
Se presară cu zahăr turbinado și se coace până când biscuiții sunt umflați și aurii, aproximativ 15 minute. Se răcește în tigaie cu 20 de minute înainte de servire.
Cizmarul este cel mai bun atunci când este proaspăt făcut, dar poate fi copt cu 3 ore înainte și reîncălzit într-un cuptor de 350 F.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.