Apple-Bourbon Piept De Curcan
Apple a-Bourbon piept de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 412 calorii, 74G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 4.5 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, punga pentru cuptor, garnituri: limes cheie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 70%. Încercați Orange Bourbon Oală Ciob Piept De Curcan, Piept de curcan afumat de mere cu sos de Bourbon de cidru, și Miere-Mere Piept De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți bine pieptul de curcan cu apă rece; se usucă și se lasă deoparte.
Scoateți 1/2 cană marinată de Bourbon și rezervați pentru sos de Bourbon de mere.
Se toarnă restul de 2 căni de Mar-Bourbon marinat într-un 2-gal. zip-Top plastic congelator sac; adauga piept de curcan. Sigilați sacul și răciți cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți pieptul de curcan din pungă, aruncând marinada.
Așezați făina în punga cuptorului; agitați pentru a acoperi interiorul pungii.
Puneți punga într-o tigaie de prăjire superficială; așezați țelina și ceapa feliată în interiorul sacului.
Ungeți pieptul de curcan cu unt topit și așezați deasupra legumelor în pungă. Închide geanta cu cravată de nailon; taie 6 (1/2-inch) fante în partea de sus a sac.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 45 de minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porție de piept de curcan înregistrează 17
Scoateți pieptul de curcan din pungă pe un platou de servire.
Turnați picăturile de pungă printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un bol mediu, aruncând solidele în strecurătoare și rezervând picăturile (aproximativ 2 căni) în bol pentru sosul de Bourbon de mere.
Garnisiți, dacă doriți, și serviți cu sos.
Notă: dacă dublați rețeta, pur și simplu așezați ambele pungi de cuptor una lângă alta în aceeași tigaie și coaceți conform instrucțiunilor.