Apple Blintz Plăcinte De Mână

Apple Blintz Plăcinte De Mână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Apple Blintz hand Pies. O porție conține 103 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, zahăr, brânză de fermier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcinte De Mână Cu Mere, Plăcinte De Mână Cu Mere, și Plăcinte De Mână Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți patiseria într-un dreptunghi de 12 pe 16 inci și tăiați douăsprezece pătrate de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
2
Transferați pătratele pe o foaie de copt și congelați până la fermitate, 10 minute. Într-un castron, aruncați merele cu zahărul, brânza fermierului, scorțișoara, sarea și 1 1/2 linguri de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De FermierBrânză De Fermier
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
3
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Ungeți marginile pătratelor cu oul și movila 2 linguri de umplutură de mere pe fiecare. Îndoiți pentru a forma triunghiuri și apăsați pentru a sigila. Congelați până la ferm, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
OuăOuă
6
Folosind o furculiță, sertizați marginile triunghiurilor.
7
Ungeți blaturile cu ou și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
8
Tăiați 3 fante mici în fiecare pentru a elibera abur.
9
Coaceți până devin aurii și crocante, aproximativ 30 de minute, schimbând tigăile la jumătatea drumului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se lasă să se răcească, apoi se servește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista