Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Apple Blintz hand Pies. O porție conține 103 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, zahăr, brânză de fermier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcinte De Mână Cu Mere, Plăcinte De Mână Cu Mere, și Plăcinte De Mână Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți patiseria într-un dreptunghi de 12 pe 16 inci și tăiați douăsprezece pătrate de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
2
Transferați pătratele pe o foaie de copt și congelați până la fermitate, 10 minute. Într-un castron, aruncați merele cu zahărul, brânza fermierului, scorțișoara, sarea și 1 1/2 linguri de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Fermier
Scorțișoară
Măr
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
3
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
5
Ungeți marginile pătratelor cu oul și movila 2 linguri de umplutură de mere pe fiecare. Îndoiți pentru a forma triunghiuri și apăsați pentru a sigila. Congelați până la ferm, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Ouă
6
Folosind o furculiță, sertizați marginile triunghiurilor.
7
Ungeți blaturile cu ou și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
8
Tăiați 3 fante mici în fiecare pentru a elibera abur.
9
Coaceți până devin aurii și crocante, aproximativ 30 de minute, schimbând tigăile la jumătatea drumului.