Aperitivul bruschetta al lui Carrie
Aperitivul Bruschettan al lui Carrie este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 341 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 37 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, brânză mozzarella, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Încercați Aperitiv Ușor De Bruschettan, Aperitiv Bruschettan Cu Roșii, și Aperitiv Bruschetta, Bocconcini, busuioc și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Se amestecă roșiile, frunzele proaspete de busuioc și usturoiul. Gatiti si amestecati pana se incalzeste si usor fraged, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mic, amestecați crema de brânză cu ierburi și usturoi feta.
Într-un prăjitor de pâine sau într-un cuptor încălzit la 350 de grade F (175 de grade C), prăjiți ușor feliile de pâine cu aluat.
Întindeți felii de pâine prăjită cu amestecul de brânză cremă. Se acoperă cu amestec de roșii.
Se presară cu cantitatea dorită de brânză mozzarella.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.