Aperitive Cu Sparanghel
Aperitive sparanghel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 40 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 94 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, ou, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aperitive Fiestan, Lil Smokies Aperitive, și Aperitive De Curmale.
Instrucțiuni
Tăiați crustele din pâine și aplatizați ușor cu un sucitor.
Într-un castron, amestecați brânzeturile albastre și cremă împreună cu oul până când sunt bine amestecate și cremoase.
Întindeți un strat subțire de amestec de brânză peste fiecare felie de pâine.
Rulați o suliță de sparanghel în interiorul fiecăruia și fixați-o cu o scobitoare.
Topiți untul într-o cratiță mică.
Rulați fiecare înveliș de sparanghel în unt pentru a acoperi.
Așezați pe o foaie de copt suficient de mică pentru a se potrivi în congelator și congelați timp de o oră sau până când untul se întărește și ambalajele sunt oarecum ferme.
Scoateți tigaia din congelator, aruncați scobitorii și tăiați fiecare folie în jumătate transversal. A se păstra într-o pungă de plastic resigilabilă la congelator până când este gata de utilizare.
Pentru a servi, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Aranjați învelișurile de sparanghel congelate pe o foaie de copt unsă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor. Verificați ocazional și întoarceți dacă este necesar, pentru o rumenire uniformă și pentru a preveni arderea. Bucurați-vă!