Aperitive Cu Sparanghel

Aperitive Cu Sparanghel
Aperitive sparanghel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 40 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 94 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, ou, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aperitive Fiestan, Lil Smokies Aperitive, și Aperitive De Curmale.

Instrucțiuni

1
Tăiați crustele din pâine și aplatizați ușor cu un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Într-un castron, amestecați brânzeturile albastre și cremă împreună cu oul până când sunt bine amestecate și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Întindeți un strat subțire de amestec de brânză peste fiecare felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
4
Rulați o suliță de sparanghel în interiorul fiecăruia și fixați-o cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
5
Topiți untul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Rulați fiecare înveliș de sparanghel în unt pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
7
Așezați pe o foaie de copt suficient de mică pentru a se potrivi în congelator și congelați timp de o oră sau până când untul se întărește și ambalajele sunt oarecum ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Scoateți tigaia din congelator, aruncați scobitorii și tăiați fiecare folie în jumătate transversal. A se păstra într-o pungă de plastic resigilabilă la congelator până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Pentru a servi, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Aranjați învelișurile de sparanghel congelate pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor. Verificați ocazional și întoarceți dacă este necesar, pentru o rumenire uniformă și pentru a preveni arderea. Bucurați-vă!
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista