Aperitiv Pentru Bol De Pâine

Aperitiv Pentru Bol De Pâine
Pâine castron aperitiv ia în jurul valorii de 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 323 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați pudră de ceapă, biscuiți, carne de vită delicioasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Aperitiv De Pâine Italiană, Aperitiv Pâine De Anghinare, și Pâine De Aperitiv Cu Cârnați Italieni sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele nouă ingrediente; acoperiți și răciți timp de 8 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Pentru a servi dip, tăiați al patrulea de sus de pe pâinea. Scobiți cu grijă fundul pâinii, lăsând un 1/2-in. shell. (Salvați pâinea superioară și îndepărtată pentru o altă utilizare.) Umpleți coaja cu baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Se servește cu biscuiți și / sau legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Nomine Renard Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Nominalizare Renard Brut
Nominalizare Renard Brut
Note citrice, biscuiți albi cu piersici și unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă cu finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista