Reteta Greacă aperitiv Flatbread ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 244 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați măsline kalamatan, roșii cherry, frunze de oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Aperitiv De Pizzan Cu Pâine Plată Mediteraneană, BBQ Chicken Flatbread: un aperitiv care funcționează ca o masă, și Pâine Plată Greacă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 grade F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă (425 grade F pentru toate celelalte Tigăi). Pulverizați tigaia de 15x10 inci cu părțile laterale cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Desfaceți aluatul în tigaie; începând din centru, apăsați aluatul în dreptunghi de 15x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți 13 până la 18 minute sau până când marginile crustei se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Într-un castron mic, amestecați condimentele grecești în cremă de brânză; răspândit peste crustă. Se acoperă cu spanac, ceapă și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești
Cremă De Brânză
Spanac
Măsline
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Serviți imediat sau acoperiți și refrigerați cu 1 până la 2 ore înainte de servire. Pentru a servi, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. Topiți fiecare bucată cu roșii.
Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegeri excelente pentru Greacă. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Skouras Saint George Agiorgitiko cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.