Aperitiv Fondue De Bere-Brânză
Aperitiv Fondue de bere-brânză este un fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 87 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bere nealcoolică, broccoli, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, Fondue Cu Brânză De Bere, și Fondue Cu Brânză De Bere.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 35
Tăiați pâinea în cuburi de 1 inch.
Așezați bucățile de pâine într-o tigaie cu jeleu uns, 15 1/2x10 1/2x1 inch.
Coaceți aproximativ 10 minute, amestecând de două ori, până se prăjește ușor.
Transferați în vasul sau coșul de servire.
Între timp, topiți brânza într-o cratiță de 2 litri la foc mediu, amestecând ocazional. Se amestecă broccoli, bere, pimientos și muștar. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte.
Se toarnă amestecul de brânză în oală de fondue ceramică la foc mic sau în aragaz lent de 1 1/2 litru la foc mic.
Pentru a servi, frigărui bucăți de pâine prăjită cu Furculițe de fondue sau frigarui de lemn și înmuiați-le în amestec de brânză. Amestecul de brânză se va menține în aragazul lent la căldură scăzută până la 2 ore. 16 porții (1/2 cană cuburi de pâine și 2 linguri fonduefiecare).