Aperitiv Fondue De Bere-Brânză

Aperitiv Fondue De Bere-Brânză
Aperitiv Fondue de bere-brânză este un fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 87 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bere nealcoolică, broccoli, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, Fondue Cu Brânză De Bere, și Fondue Cu Brânză De Bere.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați pâinea în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
3
Așezați bucățile de pâine într-o tigaie cu jeleu uns, 15 1/2x10 1/2x1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți aproximativ 10 minute, amestecând de două ori, până se prăjește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Transferați în vasul sau coșul de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Între timp, topiți brânza într-o cratiță de 2 litri la foc mediu, amestecând ocazional. Se amestecă broccoli, bere, pimientos și muștar. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Coapte Cu Viță De Vie (aproximativ 2 Roșii)Roșii Coapte Cu Viță De Vie (aproximativ 2 Roșii)
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se toarnă amestecul de brânză în oală de fondue ceramică la foc mic sau în aragaz lent de 1 1/2 litru la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Pentru a servi, frigărui bucăți de pâine prăjită cu Furculițe de fondue sau frigarui de lemn și înmuiați-le în amestec de brânză. Amestecul de brânză se va menține în aragazul lent la căldură scăzută până la 2 ore. 16 porții (1/2 cană cuburi de pâine și 2 linguri fonduefiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții16
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista