Aperitiv de fructe de mare în stilul Venezia: Misto di Mare alla Veneziana

Aperitiv de fructe de mare în stilul Venezia: Misto di Mare alla Veneziana
Aperitiv de fructe de mare în stilul Venezia: Misto di Mare alla Venezianan este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. Pentru $ 3.15 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 161 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați midii, fulgi de chile, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Scoici alla Veneziana cu pâine prăjită parmezan, Scoici alla Veneziana cu pâine prăjită parmezan, și Salată de fructe de mare Frutti di Mare.

Instrucțiuni

1
Aduce 6 litri de apă să fiarbă și a înființat baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
2
Gatiti crevetii timp de 1 1/2 minute si plonjati in Baia de gheata. Gatiti scampi timp de 1 minut si plonjati in Baia de gheata. Gatiti calamarii 1 minut si faceti la fel. Gatiti homar timp de 8 minute și apoi se răcește în baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
HomarHomar
LangustineLangustine
CrevețiCreveți
GheațăGheață
3
Într-o tigaie mare, așezați midiile și scoicile cu 1 cană de apă și dați la fiert. Acoperiți și aburiți, îndepărtând fiecare crustacee pe măsură ce se deschide. Aruncați acele crustacee care nu se deschid. Păstrând fiecare tip de crustacee separat, îmbrăcați fiecare individual cu 1 până la 2 linguri ulei de măsline extravirgin, o notă de suc de lămâie, un vârf de fulgi de chile și 1 până la 2 linguri de pătrunjel și sare și piper, după gust. Faceți același lucru cu carnea de crab. Aranjați toate fructele de mare pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Fructe De MareFructe De Mare
CrabmeatCrabmeat
MidiiMidii
PătrunjelPătrunjel
ScoiciScoici
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Garnisiți cu pene de lămâie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Revista