Aperitiv De Crab Napoleoni
Crab aperitiv Napoleonii necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 12 și costă 89 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 232 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați foietaj, boia de ardei, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de crab Napoleoni cu paste proaspete, Aperitiv De Crab, și Aperitiv Crab Pizza.
Instrucțiuni
Dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Desfaceți foaia de patiserie pe suprafața ușor făinată.
Se taie în 12 runde, folosind 2-inch cookie cutter.
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe foaia de copt.
Coaceți 15 minute sau până devin aurii.
Se scoate din foaia de copt și se răcește pe grătar.
Se amestecă crema de brânză până se omogenizează. Se amestecă laptele, hreanul, piperul și carnea de crab.
Împărțiți produsele de patiserie în 2 straturi, făcând 24 de straturi în total.
Întindeți amestecul de carne de crab pe 12 straturi inferioare. Se acoperă cu ceapă, migdale și straturi superioare.
Se presară cu boia de ardei. Face 12 Napoleoni.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.