Aperitiv De Ciuperci Umplute Cu Brânză
Aperitivul cu ciuperci umplute cu brânză este un fără gluten, primar și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6 și costă 2,03 USD pe porție. O porție conține 252 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 50 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți unt, ceapă, tulpini de ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aperitiv De Ciuperci Umplute Cu Anghinare Brânză, Aperitiv De Ciuperci Portobello Umplute Fără Alergii, și Aperitiv De Ardei Gras Umplut Cu Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți două skillets mari la foc mediu-mare, topiți 3 linguri de unt în fiecare dintre skillets și împărțiți capacele de ciuperci între cele două. Gatiti si amestecati capacele de ciuperci pana cand marginile sunt usor moi, aproximativ 5 minute.
Așezați ciupercile într-o strecurătoare pentru a se scurge și a se răci.
Se amestecă împreună crema de brânză și brânza de capră până se omogenizează bine.
Se amestecă ceapa și tulpinile de ciuperci. Folosiți toată umplutura pentru a umple cu generozitate fiecare capac de ciuperci și așezați, umplând cu fața în sus, într-o tigaie.
Preîncălziți broilerul cuptorului la foc mare.
Topiți restul de 1/4 cană de unt cu usturoiul într-o cratiță mică la foc mediu, gătiți usturoiul timp de 1 minut odată ce untul s-a topit complet.
Stropiți untul de usturoi peste capacele de ciuperci umplute.
Așezați tigaia cu ciuperci în cuptorul preîncălzit pentru a se fierbe până se rumenesc, aproximativ 5 minute.