Antipasto De Vinete Coapte

Antipasto De Vinete Coapte
Antipasto de vinete coapte este un fără gluten, primar și vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 126 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți nuci de pin, inimi de anghinare marinate, ardei prăjiți și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Vinete Antipasto, Vinete (Vinete) Antipasto, și Salată de cuscus Antipasto cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto.

Instrucțiuni

1
Strat felii de vinete într-un castron, stropind sare pe fiecare strat. Puneți deoparte timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Întindeți un strat de prosop de hârtie pe o suprafață de lucru; scurgeți felii de vinete pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
4
Amestecați roșiile tăiate cubulețe, sosul de roșii, inimile de anghinare și ardeii roșii prăjiți într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Sos De RoșiiSos De Roșii
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Încălziți o tigaie la foc mediu-mic; prăjiți nucile de pin, amestecând ocazional, în tigaia fierbinte până când sunt parfumate și ușor rumenite, 3 până la 5 minute. Amestecați nucile de pin prăjite, usturoiul, pătrunjelul, busuiocul, oregano și ardeiul negru în amestecul de roșii folosind o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Nuci De PinNuci De Pin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
TomateTomate
BusuiocBusuioc
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Întindeți un strat de vinete în fundul vasului de copt pregătit; lingurați 1/3 amestecul de roșii deasupra stratului de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Presărați 1/3 ceapa roșie, 1/3 mozzarella și 1/3 brânza Pecorino-Romano peste stratul de roșii. Repetați stratificarea până când se utilizează toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Ceapă RoșieCeapă Roșie
TomateTomate
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și se rumenesc, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista