Antipasto de vinete coapte este un fără gluten, primar și vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 126 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți nuci de pin, inimi de anghinare marinate, ardei prăjiți și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Vinete Antipasto, Vinete (Vinete) Antipasto, și Salată de cuscus Antipasto cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto.
Instrucțiuni
1
Strat felii de vinete într-un castron, stropind sare pe fiecare strat. Puneți deoparte timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Întindeți un strat de prosop de hârtie pe o suprafață de lucru; scurgeți felii de vinete pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
4
Amestecați roșiile tăiate cubulețe, sosul de roșii, inimile de anghinare și ardeii roșii prăjiți într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
Inimi De Anghinare
Sos De Roșii
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Încălziți o tigaie la foc mediu-mic; prăjiți nucile de pin, amestecând ocazional, în tigaia fierbinte până când sunt parfumate și ușor rumenite, 3 până la 5 minute. Amestecați nucile de pin prăjite, usturoiul, pătrunjelul, busuiocul, oregano și ardeiul negru în amestecul de roșii folosind o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Nuci De Pin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
Usturoi
Tomate
Busuioc
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Întindeți un strat de vinete în fundul vasului de copt pregătit; lingurați 1/3 amestecul de roșii deasupra stratului de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Presărați 1/3 ceapa roșie, 1/3 mozzarella și 1/3 brânza Pecorino-Romano peste stratul de roșii. Repetați stratificarea până când se utilizează toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Ceapă Roșie
Tomate
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și se rumenesc, aproximativ 40 de minute.