Antipasti Penne
Antipasti Penne este o rețetă mediteraneană care servește 4. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 223 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 16 mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ulei de măsline, până la 5 frunze de busuioc, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 84%. Antipasti Penne, Antipasti, și Platou Antipasti sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aduceți o oală medie cu apă la fiert, adăugați pastele și gătiți conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți, rezervând 1/2 cană de apă pentru paste. Întoarceți pastele în oală.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați soppressata și gătiți, amestecând, până se blisterează și uleiul devine roșiatic, aproximativ 3 minute.
Adăugați inimile de anghinare și măslinele și amestecați pentru a acoperi.
Adăugați roșiile, apa rezervată pentru paste, frunzele de busuioc și 2 linguri de saramură de măsline. Aduceți la foc mic și gătiți până când cea mai mare parte a apei se evaporă și sosul se îngroașă ușor, 8 până la 10 minute.
Adăugați sosul și mozzarella în pastele din oală și amestecați pentru a le combina. Împărțiți între 4 boluri și garnisiți cu mai mult busuioc.