Antipasti Penne

Antipasti Penne
Antipasti Penne este o rețetă mediteraneană care servește 4. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 223 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 16 mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ulei de măsline, până la 5 frunze de busuioc, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 84%. Antipasti Penne, Antipasti, și Platou Antipasti sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală medie cu apă la fiert, adăugați pastele și gătiți conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți, rezervând 1/2 cană de apă pentru paste. Întoarceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați soppressata și gătiți, amestecând, până se blisterează și uleiul devine roșiatic, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați inimile de anghinare și măslinele și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
5
Adăugați roșiile, apa rezervată pentru paste, frunzele de busuioc și 2 linguri de saramură de măsline. Aduceți la foc mic și gătiți până când cea mai mare parte a apei se evaporă și sosul se îngroașă ușor, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
6
Adăugați sosul și mozzarella în pastele din oală și amestecați pentru a le combina. Împărțiți între 4 boluri și garnisiți cu mai mult busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista